Over mij

Laten we kennismaken!

'Een gezondere en vitalere versie van jezelf, daar ga ik voor!'

Hi! Ik ben Nelleke André en het gezicht achter Lijfwise. Samen met mijn man en onze 4 heerlijke levendige kinderen wonen we in de mooie stad Zwolle. Ik ben gediplomeerd orthomoleculair (kinder)voedingscoach, psychomotorische therapeut, zwangerschapsdocent Samen Bevallen en bewegingsdeskundige. Bewegen, voeding, gezondheid en mensen helpen, hebben altijd mijn interesse gehad. Vanuit deze passie heb ik mijn eigen praktijk opgezet: Lijfwise, omdat je lijf je lief is!

Toen ik als net 17-jarige mijn Havo-diploma op zak had, wist ik zeker dat ik CALO wilde gaan studeren. Naast eerst een aantal jaar als docent lichamelijke opvoeding in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt, werk ik nu inmiddels ruim 10 jaar als psychomotorisch therapeut in de GGZ. Hier behandel ik mannen, vrouwen en kinderen met uiteenlopende problematiek. Maar wat een gemene deler is, is dat ze zich niet happy voelen en niet lekker in hun lijf zitten. Echter wordt dit binnen de GGZ en de reguliere geneeskunde, naar mijn inziens, nog onvoldoende belicht. De focus ligt met name op medicatie en symptoombestrijding. Ik vind dat dat anders moet en dat het ook anders kan!  

In 2019 ben ik aan de Better Health Academy de opleiding tot orthomoleculair (kinder)voedingscoach gaan volgen. Het belang van voeding, beweging en ontspanning is van zo’n grote invloed op ons welzijn, nog meer dan dat ik aanvankelijk dacht. Dit is ook wat ik zelf aan den lijve heb ondervonden tijdens mijn zwangerschappen.

Vanuit mijn passie en enthousiasme om mensen te helpen naar een gezondere leefstijl en een gezonder voedingspatroon heb ik sinds 2020 mijn eigen praktijk Lijfwise opgezet. Ik nodig je van harte uit om een afspraak te maken en coach jou graag naar een gezondere en vitalere versie van jezelf!

Nelleke Andre

Neem contact op met mij