Gezond zwanger

'Onze gezondheid vormt de gezondheid van onze kinderen'

We willen ons kindje de best mogelijke start geven, en die best mogelijke start die begint al eerder dan je denkt. De eerste 1000 dagen zijn de belangrijkste dagen voor de gezondheid van jullie kindje, want dan wordt namelijk de blauwdruk van de gezondheid bepaald. Deze blauwdruk vormt de basis van de gezondheid van dat moment, de volwassenleeftijd en zelfs daarna. 

De 1000 dagen beginnen 100 dagen voor de conceptie en duurt totdat jullie kindje ongeveer 2 jaar oud is. De 100 dagen voor de conceptie komt voort uit dat de eicellen en zaadcellen al 100 dagen voor de conceptie geprogrammeerd worden.  Jouw gezondheid voordat je zwanger bent  (en dat geldt voor (aanstaande) moeders én vaders), heeft direct invloed op de gezondheid van jullie kindje. Met een goed voedingspatroon en een gezonde leefstijl, kun je jullie kindje van de beste bouwstoffen te voorzien. Hier heeft niet alleen het kind de rest van zijn/haar leven profijt van, maar ook jullie voelen je daardoor een stuk beter. Daarnaast zorgt het voor minder complicaties tijdens de zwangerschap en de bevalling en herstel je sneller.

Wil jij...

Lijfwise helpt jou graag! Als orthomoleculair voedingscoach en zwangerschapsdocent Samen Bevallen kan ik jou en jullie helpen om een zo optimaal mogelijke start te maken voor jullie kindje. Dit kan zowel voor de zwangerschap als tijdens de zwangerschap!

Lijfwise rekent een consultprijs van €35,- per half uur.